28/4/11

Νέες παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά και οι Τούρκοι τον χαβά τους:Αναχαίτιση τουρκικών μαχητικών

Δύο σχηματισμοί τουρκικών μαχητικών αποτελούμενοι συνολικά από 14 αεροσκάφη - τα έξι οπλισμένα - προκάλεσαν σήμερα στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο δύο παραβάσεις και τέσσερις παραβιάσεις.Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.


Αναχαίτιση τουρκικών μαχητικών
Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη αναχαίτισαν την περασμένη Δευτέρα δύο φορές, τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που πετούσαν πάνω από το Αιγαίο. Ο τουρκικός Τύπος επικαλούμενος την ιστοσελίδα του τουρκικού Γενικού Επιτελείου αναφέρει ότι «ελληνικά F-16 και Μ-2000 αναχαίτισαν τουρκικά F-16 που βρίσκονταν σε εκπαιδευτική πτήση σε διεθνή εναέριο χώρο πάνω από το Αιγαίο δύο φορές, βόρεια του ελληνικού νησιού του Αγίου Ευστρατίου και νότια της Χίου. Τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν από τα αεροδρόμια της Λήμνου και της Τανάγρας.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 28/04/2011

2 σχόλια:

  1. πιστεύω, ότι η καθημερινή πια αναχέτιση των Τουρκων απο εμάς, βοηθάει στο να διατηρεί άσβεστο το μίσος της ελληνικής αεροπορίας.
    Φρονώ, ότι οι Τούρκοι σκάβουν τον λάκο τους, με την πολιτική ενος Ναπολέοντα χωρίς Ναπολέοντα. που ασκούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μου λέτε; Οι ...περιβαλλοντικές οργανώσεις δεν ανησυχούν όταν τόσα τουρκικά αεροσκάφη, πετάνε πάνω από το Αιγαίο και ...σίγουρα θα ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα;
    Λέω δά.. μια σκέψη. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.