29/12/10

Αποκαλύψεις Wikileaks για τη δολοφονία στελέχους της Χαμάς στα ΗΑΕ

Πληροφορίες για τη στάση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ως προς τη δολοφονία υψηλόβαθμου στελέχους της Χαμάς σε ξενοδοχείο της χώρας φέρνει στο φως το Wikileaks.Τα ΗΑΕ φαίνονται να προσπάθησαν να αποκρύψουν όσο μπορούσαν τη δολοφονία - που θεωρείται έργο πρακτόρων του Ισραήλ.



Όπως φαινεται από τα διαβαθμισμένα αμερικανικά έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για το θάνατο του Μαχμούντ αλ Μπαμπχούχ, παρά μόνο εννιά ημέρες αφού το πτώμα του βρέθηκε σε ξενοδοψείο του Ντουμπάι και αφού η Χαμάς είχε κάνει γνωστό το θάνατό του.

Της επίσημης ανακοίνωσης από τα ΗΑΕ είχαν προηγηθεί μυστικές διαβουλεύσεις υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης των Εμιράτων με διεθνείς παράγοντες πάνω στη στάση που έπρεπε να κρατήσουν.

Αρχικά η αστυνομία αναφερόταν στη δολοφονία λέγοντας ότι την πραγματοποίησαν "έμπειροι εγκληματίες" που ταξίδευαν με ευρωπαϊκά διαβατήρια, ενώ αργότερα επίσημα μίλησαν για εμπλοκή της Μοσάντ, γιατί αλλιώς θα εθεωρείτο ότι θα προστάτευαν το Ισραήλ.Σημειώνεται ότι το Ισραήλ ποτέ δεν παραδέχτηκε εμπλοκή στη δολοφονία.
http://www.nooz.gr/

2 σχόλια:

  1. Αυτά από πού προκύπτουν;

    Και γιατί θεωρούνται αξιόπιστα τα ΗΑΕ και όχι ότι σας υπαγορεύουμε εμείς;

    Μήπως "επιβάλλεται" να ενισχύουμε την αντι-ισραηλινή θεματολογία;

    Ωρίστε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή περιμέναμε τα Wikileaks να μας πούνε την αλήθεια;
    Εδώ ο κόσμος και οι επίσημες κυβερνήσεις Αγγλίας, Γερμανίας, Αυστραλίας κλπ τόχαν τούμπανο για τους εβραίους Τζεϊμποντάδες (έγιναν και συλλήψεις μάλιστα, αλλά οι εβραιόδουλοι όπως οι αυτοί της Γερμανίας τους απέλασαν στο Ισραήλ) που με την αρωγή της "επίσημης κυβέρνησης του Ισραήλ" έκλεψαν διαβατήρια άλλων εθνών (στην ουσία προσέβαλαν τα κυριαρχικά δικαιώματα των Εθνών αυτών) για να δολοφονησουν τον αξιωματικό της Χαμάς.
    Αλλά από το ανωτέρω δημοσίευμα βγαίνει και μια πραγματική αλήθεια και είδηση.
    Το πόσο κρυφο-εβραιόδουλα είναι τα τυραννικά και φασιστικά για τους κατοίκους τους αραβικά-μουσουλμανικά κράτη μεταξύ των οποίων και η Τουρκία παρά τους θεατρινισμούς της (με εξαίρεση τον "άξονα του κακού" -Ιράν, Συρία, Βόρεια Κορέα- πρώτα ήταν και το Ιράκ μέσα ) που τόσο υποτίθεται μερικοί ισραηλοβλαμμένοι εδώ μέσα δηλώνουν δήθεν και καλά "απέχθεια και αποστροφή" και προγκάνε εμάς τους υπόλοιπους ότι είμαστε ισλαμοφασίστες που λεμε για το Ισραήλ:
    Μακριά κι αλάργα.
    Αλλά στην ουσία οι εβραίοι το παίζουν όχι σε διπλό αλλά τριπλό και τετραπλό ταμπλό με τους Τουρκοαραβοϊσλαμιστές. Στο κάτω-κάτω της γραφής αδερφάκια δεν είναι;
    Και αυτό φοβούνται οι εδώ μέσα εβραιολάγνοι μπας και τους ανακαλύψουμε.
    Τι να ανακαλύψουμε; Την πνιγμένη μύγα μες στο γάλα;


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    Νέα Σμύρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.