30/12/10

ΠΓΔΜ: Στις αρχές του χρόνου εξελίξεις για την ονομασία

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, δήλωσε σήμερα ότι η ΠΓΔΜ αναμένει εντατικοποίηση των δραστηριοτήτων του μεσολαβητή του ΟΗΕ για το ζήτημα του ονόματος, Μάθιου Νίμιτς, την επερχόμενη περίοδο.


Ο κ. Μιλόσοσκι πρόσθεσε ότι είναι πιθανό, εντός των επόμενων ημερών, ο κ. Νίμιτς να καλέσει σε συνομιλίες τους εκπρόσωπους της Ελλάδας, Αδαμάντιο Βασιλάκη και της ΠΓΔΜ, Ζόραν Γιόλεφσκι.

Η ΠΓΔΜ, όπως ανέφερε ο κ. Μιλόσοσκι, απάντησε θετικά για την πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής και πρόσθεσε ότι αναμένεται η απάντηση της ελληνικής πλευράς.

Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ εξέφρασε επίσης την προσδοκία ότι στη διάρκεια της ουγγρικής Προεδρίας της Ε.Ε., το πρώτο εξάμηνο του 2011, θα εξεταστεί εκ νέου το ζήτημα του καθορισμού ημερομηνίας έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ε.Ε. με την ΠΓΔΜ, βάσει της σχετικής σύστασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

4 σχόλια:

  1. Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ "Ο.Η.Ε". ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ "LUCIS TRUST" ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

    http://diasvsmetatron-plegma.blogspot.com/2010/12/lucis-trust.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα προδοτάκια μας να θυμούνται ότι :την προδοσία αγάπησαν πολλοί,τους προδότες κανείς.... Θα τα βρουν μπροστάτους ο,τι φουστιές υπογράψουνε.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 30 Δεκεμβρίου 2010 11:25 π.μ.

    Το ξέρω. Τι να πεις, αδερφέ μου, η ανέχεια, η γκρίνια και ο κακός μας ο καιρός βαράνε στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @4:19 Το δικό μας το κεφάλι ειναι μια χαρά παρά τα όσα μας χτυπάνε-από το κεφάλι μας και αυτά-, το θέμα είναι τι εχουνε στο κεφάλι τους τα φουστράκια που πάνε να ξεπουλήσουνε την Μακεδονία μου(μας).Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.