30/5/10

Αντιμουσουλμανικές διαμαρτυρίες φέρονται να ετοιμάζουν Βρετανοί ακροδεξιοί



Βρετανοί ακροδεξιοί ετοιμάζουν προκλητικές ενέργειες κατά μουσουλμανικών κοινοτήτων που ζουν στη χώρα προκαλώντας αναταραχή, αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Guardian.

Συγκεκριμένα, σε κρυφά τραβηγμένο βίντεο φαίνονται μέλη της Λίγκας Υπεράσπισης της Αγγλίας (English Defence League) να σχεδιάζουν χτυπήματα σε συγκεκριμένες συνοικίες του Λονδίνου, όπου ζει μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων.


Τα μέλη της EDF -υπό την επήρεια αλκοόλ- διακρίνονται να τραγουδούν «Μισούμε τους μουσουλμάνους» και «Έξω από τους δρόμους μας οι μουσουλμάνοι βομβιστές».

Βουλευτές σημειώνουν ότι η EDF δεν έχει θετική ατζέντα και προσθέτουν ότι έχει πρόγραμμα μίσους και διχασμού. Προεκλογικά ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον είχε χαρακτηρίσει τα μέλη της EDF «τρομερούς ανθρώπους», τους οποίους οι Αρχές θα παρακολουθούν προσεκτικά.




Η EDF ιδρύθηκε το 2009 στο Λούτον και γρήγορα αναδείχτηκε σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της ακροδεξιάς μετά την ίδρυση του Εθνικού Μετώπου τη δεκαετία του 1970. Επισήμως, η λίγκα υποστηρίζει ότι είναι ένα ειρηνικό κίνημα που μάχεται το μαχητικό Ισλάμ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, υπάρχουν ακροδεξιά στοιχεία, κάποιοι και με παρελθόν παραβατικότητας, που «φλερτάρουν» με τη Λίγκα αλλά και μέλη των ενόπλων δυνάμεων. Οι οπαδοί της προέρχονται από ομάδες χούλιγκαν.





Οι εσωτερικές διαμάχες και τα άσχημα εκλογικά αποτελέσματα για το Εθνικό Μέτωπο στις εκλογές της 6ης Μαΐου φαίνεται ότι έστρεψαν μέρος των ακροδεξιών στο Μέτωπο.

9 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=WEtkFVimDys προσοχη στο τα λεει ολα 2.20 -2.32 .ΤΑΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ισλαμοφάγε" Господин Профессор βρισκεσαι στον καταλληλο τοπο την καταλληλη στιγμή!Κοιτα να εκμεταλευτεις την ευκαιρια που σου παρουσιάζεται και να αποδειξεις εμπρακτα το μενος σου εναντιον των μουσουλμάνων!Αν δεν καψεις κανα δυο τζαμια(απο τα 800+ που διαθετει το Λονδίνο)δεν εισαι τιποτα!Το "οραμα" του Baruch Goldstein ας ειναι οδηγός σου!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παιδιά. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ακροδεξιό αλλά μακάρι να γινόταν κάτι κι εδώ να ξεβρωμίσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H EKKLISIASTIKH IERARXIA FOBATE NA ERTHI SE KRITIKI TOY ISLAM TO OPOIO DEN EINAI THRISKIA ALLA ENA POLITIKO DOGMA POY STIRIZETE PANO STO KORANI ,SURA ,HADIDTH.EINAI POLITIKO SISTIMA POY EFARMOZETE STHN S.ARAVIA.IRAN k.t.l opou, koptoyn xeria lithoboloyn,apokefalizoyn,h theokratiki astynomia girna kai dernh ths ginekes poy paraferonde ,katastasis toy 6-7 aiona oi ethnomidenistes meso tou milticulti-urarism kai toy political corektiva epitithete stin eyropi kai ameriki oi fatries poy exoyn simaxisi me toys saoudaraves kai toys bankster me teliko skopo oxi thn oikonomiki kathipotaksi ala tin eksolotrefsi ton gigenon plithismon me plithismous piston agramaton poy tha akolouthoun ton logo thoy theou evelpistontas tis 72 parthenes ta pilafia kai to meli ston paradiso islamismos ,nazismos,fasismos,komunismos to idio kai to auto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως ξεφυγε του Ψυχαρη!
    Ακου ακροδεξιοί.
    Χρυσαυγίτες είναι.

    Περιμενουμε με ανυπομονησια τι θα πει και ο ειδικος εκ Λονδινου.
    δηλ. το Christo. Αλλα μαλλον εχουν ξεχασει να ξερνανε μ' αυτο το ψευδωνυμο. Ας τους το θυμισουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φίλε ανώνυμε 30 Μαΐου 2010 8:12 μ.μ. ο Χρίστος απο το Λονδίνο δεν είναι καθόλου ψευδόνυμο του οποιουδήποτε.

    spartan307

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α)Προς τον Spartan 307 σ' ευχαριστώ για την διευκρίνηση σου: EΡΩΣΣΟ και σου εύχομαι οτι καλύτερο για την ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
    Β)ΚΑΤΑΔΙΑΖΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΙΑΟΠΡΑΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΜ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΤΟΥΤΟΥ Η ΟΙΚΟΔΟΜΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΟΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ DIKAIOΣΥΝΗ= ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΟΙΣΥΝΗ (ΑΓΑΠΗ) ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ= ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.Οποιοι αλλοδαποί δεν μπορούν ή δεν θέλουν να σεβαστούν τους νόμους μας ας απελαθούν!
    Γ)Προσ ανωνύμο 8.50 οταν αποκτήσεις τον ανδρισμό ο ο οποίος σου χρείαζεται για να γράψεις με το ονομά σου τοτέ θα αχοληθω με την "περιπτώση" σου! Προσ το παρόν ξέρνα το ΜΙΣΟΣ΄σου και την ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ και πήγαινε στο φίλο σου τον ψεύτο-σοσιαλίστη η πιο σωστά εθνικό-σοσιαλιστή Μίνωα να σου δώσει την μορταδέλα την οποία τοσο λαχταράς και τοσό έχεις ανάγκη και για αντάλλαγμα παρε του κακομοίρη ενα παγώτο Cornetto της Algida γιατι το τραβά ο οργανισμός του! ΄
    Δ)Προς "FESTUNG- KOMMANDANT UND HOHEHRE FURHER DEI ALLEN IRRENANSTALTEN DER WELT (η επιλογή του τίτλου και της γλώσσας εχουν άμεση σχέση με την ιδεολογία την οποία ασπαζεται) η αλλιώς "mawali".Ας μην κλαίγεται για τα αδελφάκια του της "Umma" είναι ασφαλείς και οι μισαλοδοξές πρακτικές που περιγράγει ειναι δικό του μονοπώλιο και οχι δικό μου.Για αυτό ασ παρει το λεξότανιλ του και ας κάνει τισ σπονδές του στην Αφροδίτη τισ οποίςσ τοσο εκθείαζει ο ίδιος! Θα μπορουσε παντώς να απαντησει σε καμιοα απο τις ερώτησεις μου ή ο ιμάμης του δεν τον ενήμερωσει σχετίκα?Ορισμένες ειναι από τον περασμένο Νοέμβριο!Εκτός φύσικα αν το μόνο που έμαθε στν "βοιδιοσχολή" του είναι να βρίζει (δεδομένου οτι αύτος ξέκινησε χρησιμοποιώντας για μένα τον όρο "συμπλεγματικός πεοκρούστης", έκφρση που του ταιριαζεί απολυτα!)
    Χρήστος Βούλγαρης απο Λονδίνο
    ΥΣ. Αυτές τις μέρες είμαι στην Αθήνα για την βαπτίση του ανήψιου μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 31 Μαΐου 2010 11:19 π.μ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    Νασαι καλα "μπαρμπα Μυτούση!Με'κανες και γελασα με την ψυχη μου!
    Και τωρα που γελάσαμε, δουλεια!
    "Εδω και τωρα" να σε "καμαρωσω" να δικαιολογεις την πειρατικη επίθεση των περιτετμημένων αδελφων σου, εναντιον του στολισκου του "free Gaza"!Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα σκαρφιστείς, εσυ ο κατα τα αλλα "ακλονητος υπερμαχος των ανθρωπινων δικαιωμάτων"(οτι πιθανον τα πλοιαρια να μετέφεραν πυρηνικα οπλα σαν και αυτα που ειχε υπο την κατοχη του ο Σανταμ!Η ισως καποιο διαστημικό όπλο που δεν ανιχνευεται απο τα συστηματα ασφαλείας!)!


    Μίνως.
    Υ.Γ.Ευχομαι στον ανιψιο σου καλη φωτιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ά)Προς "Φρούραρχο" τον ευχαριστώ για τισ ευχές του αν τις εννοεί πραγματικά πράγμα για το οποίο δεν είμαι σίγουρος αλλά τέλος παντών
    Β)Οπώς έχω δηλώσει ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΤΗΟΔΟΞΟΣ!'Αρα οι Ισδραηλινοί δεν ειναι αδελφοί μου και δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του Ισδραήλ,αντίθετα με αυτόν ο οποίος λογώ προφανών δεσμών με τους μούσουλμανών αδελφούς" του της "Uma" έχει αναλάβει "εργολαβικά" την εκπροσωπήση του Ιράν, των Ταλιμπάν και προσεχώς του Μπίν Λάντεν.
    Θα με συγκινηούσε πραγματικά οπώς και ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ αν έδειχνε για την ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ εστώ το ΜΙΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ απο οσο δείχνει για την Γάζα.Επίσης είναι αξιό σχολιασμού το γέγονος ότι χρησιμοποίει τον ορο "πειρατεία" οπώς ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΩΣΗ 'Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ (ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ)?΄Ενας "υποψιασμένος" θα μπορούσε μέχρι και να υποθέσει ότι ο εν λογώ κύριος εχεί κάνει "καπάκι" με τους Τουρκούς όπώς το έλεγαν στην Τουρκόκρατια και τους υποστηρίζει (ξεπουλώντας και την Κύπρο) με αντάλαγμα να τον κάνουν τοπάρχη τους σε ένα νεο-Μινωικό ή Νεο-Οθωμανικό "εμιράτο" (ή για να χρήσιμοποιήσω ενά μεσαιωνικό αραβικό όρο που θα του αρέσει "taifa") της Κρήτης...
    Εγώ δεν είμαι "υποψιασμένος" απέναντι του ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΜΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΩ!
    Δ)Τα γεγονότα της Γάζας σιγούρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΔΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΗ (ΙΣΔΡΑΗΛ -ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!
    Χρήστος Βούλγαρης απο Λονδίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.