28/5/10

Το Μαυροβούνιο φιλοξενεί συνέδριο της Ιντερπόλ

ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ, Μαυροβούνιο – Ο πρωθυπουργός Μίλο Ντιουκάνοβιτς και ο πρόεδρος της Ιντερπόλ Κου Μπουν Χούι κήρυξαν την έναρξη των εργασιών του 39ου Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Συνεδρίου της διεθνούς αστυνομικής οργάνωσης την Τετάρτη (26 Μαΐου) στην πόλη της Μπούντβα.

Κεντρικό θέμα είναι η καταπολέμηση του διασυνοριακού εγκλήματος το οποίο, επεσήμανε ο Ντιουκάνοβιτς, απαιτεί ενιαία προσέγγιση. Τόνισε δε ότι η ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ είναι σημαντικοί παράγοντες στην καταπολέμηση του εγκλήματος. Ο αρχηγός της Ιντερπόλ κάλεσε για παγκόσμια συνεργασία κατά των απειλών. "Όπως οι εγκληματίες και οι τρομοκράτες αλλάζουν συνεχώς την τακτική τους, έτσι και οι δυνάμεις ασφαλείας χρειάζεται να συνεργάζονται και να βελτιώνουν τη συνεργασία τους" είπε. Στο συνέδριο συμμετέχουν 125 αντιπρόσωποι από 48 χώρες. (Portal Analitika, Mina, Radio Free Europe - 26/05/10)
SETimes.com

3 σχόλια:

  1. Ωραιότατα,

    Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ φιλοξενείται σε έναν από τους παραδείσους του Βαλκανικού εγκλήματος.

    Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γνωστος αρχι-μαφιοζος και λαθρεμπορος Τζουκανοβιτς που 'καταζητειται' απο τις Ιταλικες Τελωνειακες Αρχες και την ΙΝΤΕΡΠΟΛ επι δυο δεκαετιες....φιλοξενει το Συνεδριο της ΙΝΤΕΡΠΟΛ !!!!!

    'Ομοιος ομειω αει πελαζει'

    Η Δυση απλως επιβεβαιωνει την κακη φημη της στην επιλογη 'φιλων' και συμμαχων. Μαφιοζοι, εμποροι ναρκωτικων, σαλεμενοι φανατικοι τζιχαντιστες, εμποροι οργανων κατακρεουργημενων Σερβων και γενικως προδοτες των Πατριδων και των λαων τους.....μια αηδιαστικη συλλογη καθυστερημενων και καθαρματων με εξουσια.

    Ο πληρης ξεπεσμος των ιδεολογικων προσχηματων των λεγομενων πλεον Δυτικων αξιων.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Στρατηγος Μλαντιτς, που υπερασπισθηκε το λαο του απο την εφοδο της....'Αλ Γκαιντα', ειναι ο υπ' αριθμον ενα καταζητουμενος της Ευρωπης, την ιδια ωρα που ο μαφιοζος Τζουκανοβιτς φιλοξενει το Συνεδριο της Ιντερπολ!!!!!!!!

    Η απογοητευση, η αηδια και η πικρα εμποδιζουν την ικανοτητα μου να σχολιασω περεταιρω με ψυχραιμια, τα οσα τρελλα και ανηκουστα συμβαινουν στις μερες μας και προιονιζουν καταστροφες και αιματα για τα παιδια μας......

    Ενας Χανιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.