25/2/10

Το αίμα των αδικοχαμένων Ελλήνων θα σας πνίξει: Παραίτηση τώρα!

Άντε και του χρόνου στο "ΑΓΩΝ ΜΟΥ", για όσους δεν γνωρίζουν, οι σκέψεις και οι λόγοι του άξιου μαθητή του Μουσταφά Κεμάλ, Αδόλφου Χίτλερ. Και με έξοδα του ελληνικού κράτους η αίθουσα και οι ομιλητές (μισθοφόροι του ελληνικού κράτους).

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
Έτος Ιδρύσεως 1928
Δημοσθένους 117, Καλλιθέα
Τηλ: 2109517072 Φαξ: 210 9598967
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών αν και προσκλήθηκε δεν εκπροσωπήθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου “Ο ΜΕΓΑΣ ΡΗΤΟΡΙΚΟΣ-NUTUK” όπου ο ιδρυτής του Τουρκικού Κράτους αναφέρεται στο ιδεολογικό υπόβαθρο της Τουρκικής Δημοκρατίας.
Σημειώνουμε ότι η έκδοση κάθε νέου βιβλίου αποτελεί ευχάριστο γεγονός, αν και η αξία και η χρησιμότητα του εξαρτάται από το περιεχόμενο και την αντίληψη του αναγνώστη που θα το μελετήσει και θα το κρίνει.
Ο κεμαλισμός ως προέκταση και εφαρμογή της νεοτουρκικής ιδεολογίας στοίχισε τους διωγμούς και τις ζωές σε εκατομμύρια ανθρώπων – μη Τούρκων- της Κωνσταντινούπολης, της Μικράς Ασίας, του Πόντου και της Θράκης.
Στις μέρες μας που ακόμη και Τούρκοι προοδευτικοί κύκλοι αναγνωρίζουν την αποτυχία της εν λόγω ιδεολογίας, είναι απαράδεκτο και κατακριτέο η παρουσίαση του βιβλίου “NUTUK” να πραγματοποιείται σε ελλαδικό ακαδημαϊκό χώρο (Πανεπιστήμιο Αθηνών) και μάλιστα παρουσία εκπροσώπων του Τουρκικού Κράτους.
Καλλιθέα, 23 Φεβρουαρίου 2010

16/2/2010 Παρουσίαση βιβλίου «Nutuk. Ο Μέγας Ρητορικός»




Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ και το Εργαστήριο Γεωπολιτισμικών Αναλύσεων του Ιονίου Πανεπιστημίου έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γκαζί Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ
NUTUK, Ο ΜΕΓΑΣ ΡΗΤΟΡΙΚΟΣ
Μετάφραση: Μάρω Μαυροπούλου
Επιστημονική επιμέλεια: Ι.Θ.Μάζης
που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 6 μ.μ. στο Νέο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Προπύλαια, Πανεπιστημίου 30)
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:
Ιωάννης Θ. Μάζης, Καθηγητής του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών, Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και Δ/ντής της Σειράς του Εργαστηρίου
Έλσα Παπαδημητρίου, Βουλευτής Αργολίδος, τέως Αντιπρόεδρος της Βουλής, Μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης
Νίκος Σηφουνάκης, Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Σεραφείμ Φυντανίδης, Δημοσιογράφος
Την παρουσίαση συντονίζει: ο Αθανάσιος Μαρκόπουλος, Καθηγητής της Βυζαντινής Φιλολογίας στο Παν/μιο Αθηνών και Πρόεδρος της Προσωρινής Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών

21 σχόλια:

  1. Διαβάζοντας αυτό το άρθρο για έναν από τους μεγαλύτερους σφαγείς του Ελληνισμού θέλω να θέσω ένα ερώτημα σε αυτά τα ανδρείκελα που παρουσίασαν το βιβλίο και θέλουν να ονομάζονται ΈΛΛΗΝΕΣ,θέλω λοιπόν να ρωτήσω και να προτείνω εάν χρειαστεί πότε θα κυκλοφορήσει ένα αντίστοιχο βιβλίο στην ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΑ για τον Θεωδορο Κολοκοτρώνη και να παρουσιαστεί και εκεί απο τους ανάλογους Τουρκους καθηγητές και άλλους?ΡΩΤΑΩ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΤΕ?ΡΩΤΑΩ ΕΛΕΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το σάλιο μου είναι πολύτιμο για να τους φτύσω θα πάει χαμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ανιστορικότητα στον τόπο μας δεν έχει όρια. Αυτά τα ναζιστοκεμαλικά στοιχεία που δρουν στην Ελλάδα και παρουσιάζουν συγγράμματα φασιστών πρέπει να συλληφθούν. Το να μην τους συλλαμβάνει η κυβέρνηση η δική μας, τη στιγμή που αυτό κάνουν ακόμα και οι Τούρκοι, σημαίνει ότι το πολίτευμα στην Ελλάδα είναι επικίνδυνο και κατ' ουσίαν ανθελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτάνουν τα σχόλια και οι βαρύγδουπες δηλώσεις

    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Ελλαδα βαλεται απο το εσωτερικο. Δεν σεβονται ουτε τουs ζωντανουs ουτε τουs νεκρουs. Φιδια στον κορφο τηs θρεφει η πατριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι αυτή η χώρα έχει βγάλει τους μεγαλύτερους ήρωες αλλά και τους μεγαλύτερους προδότες,ΕΦΙΑΛΤΗ,ΠΗΛΙΟ ΓΟΥΣΗ,ΝΕΝΕΚΟ και άλλους.Υ.Γ. Δεν ανέφερα ονομάτα ηρώων γιατί είναι αμέτρητοι και γνωστοί τοις πάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά είναι ιστορικά καταγεγραμμένο ότι αυτή η χώρα έχει βγάλει τους μεγαλύτερους ήρωες αλλά και τους μεγαλύτερους προδότες,ΕΦΙΑΛΤΗ,ΠΗΛΙΟ ΓΟΥΣΗ,ΝΕΝΕΚΟ και άλλους.Υ.Γ. Δεν ανέφερα ονομάτα ηρώων γιατί είναι αμέτρητοι και γνωστοί τοις πάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πάλι το χαλαλίζω λίγο σαλάκι για τη μουρίτσα τους. Έτσι για να δροσιστούν λίγο. Τα κοπρόσκυλα. Άι σιχτίρ πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι αυτοί που παρουσίασαν το βιβλίο βιολογικά είναι Έλληνες, αίμα μας. Εξ ίσου βιολογικά Έλληνες και αίμα μας ήσαν και οι γενίτσαροι επί τουρκοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά, μη βρίζετε τους συντελεστάς του πονήματος! Ανθρωποι είναι και έχουν ανάγκη από χρήματα...
    Δεν είναι όλοι από κούνια τουρκολάγνοι κεμαλιστές, απλά κυκλοφορεί πολύ χρήμα στην πιάτσα και γι' αυτό πλειοδοτούν σε τουρκολαγνεία...
    Ανάθεμά την ανάγκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέτοιοι ισχυροί παράγοντες τις κοινωνίας σαν το Σεραφείμ άμα σηκώνουν εχθρική παντιέρα στη χώρα τους εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των μυστικών υπηρεσιών των αντίστοιχων με την ΕΥΠ.
    Ποιός Θανάσης, λες κουμπάρε ? Ισως νά 'χεις δίκιο τη σήμερον ημέρα...

    Οτι μιά μεγάλη κλίκα από διανοούμενους τα πιάνει απ' τους τούρκους έγινε κοινή πεποίθηση στις δημοσιογραφικές πιάτσες μετά την επιδρομή στη γιουγκοσλαβία. Μάλιστα οι φορείς του νεοοθωμανικού "ιού", άντε μην πώ κι άλλα ονόματα, ψιλοπαραδέχονταν την τοποθέτησή τους, αφού θεωρείται ότι εκεί βρίσκονται η κοινωνικοεπαγγελματική σιγουριά και το σαξές. Πολύ πιθανόν να είναι έτσι, αφού γρήγορα δεν κρύβονταν πια και επέβαλαν τις απόψεις τους με το φόβο. Σήμερα οι δοσίλογοι φορείς του Ολοκληρωτισμού είναι πλειοψηφία τουλάχιστον στα μήντια. Μήπως είναι αργά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV παίζει τούρκικο σήριαλ πρωι μεσημέρι βράδυ χριστουγεννα πάσχα κλπ... φαίνεται πουλάει η τουρκιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για σου ρε ΜΑΖΗ, με τα geostratigika σου, να το υπογράψεις κιόλας.
    Να ποιοι είναι οι πραγματικοί othomano-λαγνοι και όχι αυτούς στου οποίους προσάπτετε όλοι εσεις κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οι ελληνες της Πολης ειναι αυτοι που μιλαγαν τουρκικα παραλληλα με τα ελληνικα την κυριακη της ορθοδοξιας στον προαυλιο χωρο του πατριαρχειου(ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΙΑ ΠΑΧΟΥΛΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΖΑΠΕΙΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟΥ(ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ) ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΙΛΟΥΣΕ) στο Φαναρι οπως μου ειπε φιλος κληρικος που ηταν εκει την κυριακη οπως επισης μιλαγαν τουρκικα μεσα στην εκκλησια και τα 5 νεα παιδια με τις κονκαρδες του που αποτελουν την ομαδα ασφαλειας του πατριαρχειου. ξεφτιλισμενοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην σας φαινεται παραξενο.Ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που φυλακιζαν τον κολοκοτρωνη και αναθεματιζαν την Ελληνικη επανασταση.Αυτοι μαζι με τους ρασοφορους και τοτε και τωρα ειναι τα καταλοιπα της οθωμανικης αυτοκρατοριας.Δεν με λυπει το γεγονος αυτο γιατι ξερω τους εχθρους του Ελληνισμου που ολοενα και περισσοτερο ξεπροβαλλουν για να πετυχουν τα ανιερα σχεδια τους.Αυτους προωθει η φτιασιδομενη Ελληνικη πανεπιστημιακη ταξη που εχει εξοστρακιση απο τον πανεπιστημιακο χωρο καθε πνευματικο ανθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκ προοιμίου δηλώνω ότι δεν είμαι νεοοπωμανός ή τουρκολάγνος.

    Απεναντίας, εχθρεύομαι τους τούρκους από ... κούνια. Είχα πατέρα γεννηθέντα στην Κωνσταντινούπολη, στα Ταταύλα, πατριώτη που υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό !

    Για όσους γνωρίζουν, ο πατέρας μου έγινε "ταβάν ταμπουρού" για να μην υπηρετήσει στον τουρκικό στρατό, το έσκασε στην Ελλάδα με ψέυτικα χαρτιά.

    Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ι. Μάζης και οι συν αυτώ είναι προδότες !!!

    Περισσότερο πιστεύω, ότι κατεβλήθη μια προσπάθεια να καταλάβουν οι πολλοί Συνέλληνες, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...!!!! , τι απερίγραπτο φασιστικό κάθαρμα ήταν ο ψυχρός κτηνώδης εγωϊστής Μουσταφά Κεμάλ και οι άλλοι Νεότουρκοι !

    Υπάνθρωποι κατωτάτης υποστάθμης και ποιότητος, εγκληματίες, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν ντονμέδες Νεότουρκοι, όλοι από την Θεσσαλονίκη ΜΑΣ, που υποβλέπουν οι διάφορου τύπου Μαζόβερ , εννοώ Mazower !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κεμάλ καί Χίτλερ είχαν κοινής καταγωγής καί ιδεολογίας 'διδασκάλους'.Ξέρετε,κάτι Ταλμουδιστές/Σατανιστές κτλ. Γραφικότητες,ξέρω...

    γραφικός.

    υ.γ.εντελώς τυχαίως(...)ο Κεμάλ καί οι συν αυτώ μάς κόστισαν 900.000 στήν Θράκη,περίπου 400.000 στόν Πόντο, περίπου 1.000.000 στή Μικρασία,καί ποιός ξέρει πόσους άλλους μή καταγεγραμμένους(γιά τίς κλεμμένες περιουσίες μήν τό πιάσουμε,θά ζαλιστείτε από τούς αριθμούς),ενώ ο 'φύρερ' μάς κόστισε καταστροφή σχεδόν τού συνόλου τών κρατικών υποδομών μας καί περίπου 1.000.000 νεκρούς καί βαρύτατα τραυματίες. Μιλάμε γιά 'μεγάλη αγάπη' μάς έχουν.Βρείτε μου έναν λαό στήν Οικουμένη πού ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΣ είχε τόσο μεγάλες απώλειες εντός 100 ετών.Άν βάλουμε καί τούς σφαγιασθέντες από 1821 καί μετά(πίσω από πάμπολλες σφαγές ομοεθνών μας βρίσκονται αμετακίνητοι οι ίδιοι σκιώδεις υποκινητές)θά χάσουμε τά αυγά καί τά πασχάλια.Ξυπνάτε ορέ!όσοι απέμειναν από τήν 'μαγιά' πού έλεγε ο Μακρυγιάννης άς κάνουν ό,τι μπορούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δε ξέρω για τιν Μάζη...δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα... το αντιθετο μάλιστα... τόσο έξω να έχω πέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Oι ΠΑΣΟΚΟΝΕΝΕΚΟΙ επιμένουν στη κατάργηση των εορτασμών της 25ης Μαρτιού ΑΚΟΜΑ κι αν γίνει χωρίς κανένα έξοδο.

    Διαβάζουμε στο πασοκικό Εθνος:
    Επιμένουν για την 25η Μαρτίου!
    Αντί το υπουργείο Εξωτερικών να παραδεχθεί την γκάφα της κατάργησης -λόγω... οικονομικής κρίσης- του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου από τις πρεσβείες μας στο εξωτερικό, επανήλθε δυστυχώς με νέα εγκύκλιο που κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Ετσι, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΞ με εγκύκλιο που υπογράφεται από τον διευθυντή της ΣΤ’ Γενικής Διεύθυνσης Προσωπικού πρέσβη Γ. Παΐζη απορρίπτει το αίτημα πολλών πρεσβευτών και προξένων να διοργανώσουν αδαπάνως για το ελληνικό Δημόσιο την καθιερωμένη δεξίωση για την εθνική εορτή, προβάλλοντας το επιχείρημα ότι πρέπει να υπάρξει, λέει, ενιαία εικόνα σε όλες τις ελληνικές διπλωματικές αποστολές...
    Ν.Μ.

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11420&subid=2&pubid=10408982




    Ας σημειωθεί επίσης πως τη τετάρτη, την ώρα που συμμοριες αναρχικών και πλιατσικολόγων λαθροεισβολέων επιδίδονταν στο προσφιλές τους σπορ, είχε διοργανωθεί ειρηνική συγκέντρωση από τους κατοίκους της πλατείας Αμερικής για να διαμαρτυρηθούν για την εξαθλίωση της γειτονιάς τους από τους λαθροεισβολείς κανίβαλους αφρικάνους,τζιχαντιστές πακιστανούς και όλο το τριτοκοσμικό συρφετό.
    Αφού η αστυνομία φρόντισε να αφήσει άνετους τους καταστροφείς της πόλης αναρχικούς, πήγε στους συγκεντρωμένους πατριώτες και τους συνέλαβε στη πόρτα της εκκλησίας που ήταν μαζεμένοι. 29 προσάχθησαν με κανενός είδους κατηγορία. Μεταξύ αυτών στέλεχος του ΔΗΚΚΙ, της Δημοκρατικής Αναγέννησης και της Νέας Δημοκρατίας καθώς και ο εκδότης του Στόχου. Εσεις διαννοήστε συλλήψεις πακιστανών μέσα σε τζαμί ή στην είσοδο του;
    Τα χουντοΜΜΕ μιλούσαν και μιλούν για νεοναζί και ακροδεξιούς με καδρόνια.
    Ο απίθανος 'ζούγκλας' έφτασε σε σημείο να μιλάει για την 45χρονη εκπρόσωπο της ΝΔ ότι κρατούσε ρόπαλα με ένα απίστευτα εμετικό και εξ ολοκλήρου ψευδές άρθρο.

    Λοιπόν έχουμε καταλάβει για τι μιλάμε και σε τι καθεστώς ζούμε; Έχουμε καταλάβει πως η πράσινη χούντα διώκει τους Έλληνες και τους απαγορεύει να συναθροίζονται;
    Έχουμε καταλάβει πως το συριζοπασοκ έχει βαλθεί να αποδομήσει το έθνος-κράτος των Ελλήνων και να αντί να κυνηγάει αυτούς που καταστρέφουν, σκοτώνουν και βιάζουν, διώκει τους Έλληνες;


    Επί του θέματος τώρα. Μπράβο που αντέδρασαν οι Κωνσταντινοπολίτες.
    Δυστυχώς το πατριαρχείο πλέον δεν έχει ποίμνιο ελληνικό. Στη πλειοψηφία τους είναι Άραβες ορθόδοξοι που δε μιλάνε καν κατανοητά ελληνικά. Αυτοί είναι το μέλλον του πατριαρχείου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μερικοί σχολιαστές μάλλον δεν διάβασαν το δελτίο τύπου της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών.
    Οι Κωνσταντινουπολίτες αρνήθηκαν να παραστούν σε μια εκδήλωση προπαγάνδας του κεμαλισμού.
    Τους αξίζει έπαινος, από τη στιγμή που δεν έδειξαν τον ίδιο πατριωτισμό και την ίδια ευαισθησία ένας υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης, μια βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και οι καθηγητές πανεπιστημίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Simfono apolita me to arhro1 mono emeis exoume to xoui na provaloume tous sfageis mas!den mporo na fantasto Polono na kanei vivlioparousisi gia ton Dirlewagner i ton Dr. Goebels!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.