30/11/09

ΝΔ : Δήλωση Ντόρας Μπακογιάννη & Δήλωση Π. Ψωμιάδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

-«Ξεκινά σήμερα ένα νέο κεφάλαιο για τη Ν.Δ. Η Ν.Δ πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να γίνει σύγχρονο κεντροδεξιό, ισχυρό κόμμα. Στην προσπάθεια αυτή θα είμαστε όλοι παρόντες»
-«Θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον καλό φίλο και άξιο αγωνιστή Αντώνη Σαμαρά για την καθαρή και δίκαιη επικράτησή του. Επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στη Ντόρα Μπακογιάννη για την ενωτική στάση που κράτησε σ’ αυτήν την πρωτόγνωρη για το κόμμα μας διαδικασία.»
ΝΔ - Δήλωση Ντόρας Μπακογιάννη
Συγγραφέας Αρμένης Ν. (ANA) – 7 ώρες πριν


Η Ντόρα Μπακογιάννη, πριν από λίγο, βγαίνοντας από το γραφείο της δήλωσε ότι η βάση της Ν.Δ εξέλεξε νέο αρχηγό του κόμματος και η απόφαση είναι απολύτως σεβαστή. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών ευχαρίστησε τους νεοδημοκράτες που συμμετείχαν στη διαδικασία και είπε ότι ήδη επικοινώνησε με τον κ. Σαμαρά και τον συνεχάρη για την εκλογή του όπως και με τον κ. Ψωμιάδη για τον αγώνα του. «Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες νεοδημοκράτες που με τίμησαν με τη ψήφο τους καθώς και όλους όσους με στήριξαν σ’ αυτή τη διαδικασία. Τους βουλευτές, τους πολιτευτές, τα κομματικά στελέχη, τα στελέχη της Τ.Α, τους συνδικαλιστές, τους οννεδίτες και όλα τα άλλα στελέχη που στάθηκαν δίπλα μου» είπε, σημειώνοντας πως η στήριξή τους τη συγκίνησε και είναι για την ίδια τιμητική. «Ξεκινά σήμερα ένα νέο κεφάλαιο για τη Ν.Δ. Η Ν.Δ πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να γίνει σύγχρονο κεντροδεξιό, ισχυρό κόμμα. Στην προσπάθεια αυτή θα είμαστε όλοι παρόντες», κατέληξε.
© 2009 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη - ΝΔ - Δήλωση Π. Ψωμιάδη για το αποτέλεσμα των εκλογών στη Ν.Δ.Συγγραφέας Ρούμπος Ν. (ANA) – 6 ώρες πριν

Τα συγχαρητήρια στον Αντώνη Σαμαρά για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Ν.Δ. εκφράζει με γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Ψωμιάδης, ενώ παράλληλα συγχαίρει και τη Ντόρα Μπακογιάννη για την ενωτική της στάση. Στη δήλωση του ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει: «Θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον καλό φίλο και άξιο αγωνιστή Αντώνη Σαμαρά για την καθαρή και δίκαιη επικράτησή του. Επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στη Ντόρα Μπακογιάννη για την ενωτική στάση που κράτησε σ’ αυτήν την πρωτόγνωρη για το κόμμα μας διαδικασία. Προσωπικά, σ’ αυτόν τον αγώνα μέτρησα τους φίλους μου. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κομματαρχών να με ισοπεδώσουν, από σήμερα ο απλός νεοδημοκράτης θα έχει πλέον πιο δυνατή φωνή. Θέλω να ευχαριστήσω όσους άντεξαν στις πιέσεις των τελευταίων εβδομάδων αλλά και όσα συνέβησαν κατά τη χθεσινή δύσκολη ημέρα. Έδωσα μόνος μου έναν ωραίο, τίμιο και ηθικό αγώνα. Να είστε βέβαιοι πως και την επόμενη ημέρα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν πρόκειται να σωπάσει, θα είμαι παρών στις εξελίξεις, σταθερά απέναντι σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα υποθηκεύουν το αύριο της παράταξης και του τόπου. Η ΝΔ κέρδισε σήμερα την πρώτη μάχη στη μεγάλη προσπάθεια να ανακτήσει τη χαμένη της αξιοπιστία. Είναι τώρα η ώρα, να «καθαρίσουμε» το σπίτι μας, να διώξουμε τα «παράσιτα», να ανασυνταχτούμε για να φέρουμε τη ΝΔ ξανά στη θέση που της αρμόζει. Η ΝΔ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καταντήσει κόμμα δύο ταχυτήτων. Ή όλοι μαζί ενωμένοι θα κάνουμε την ανατροπή και θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές, ή αλλιώς δεν πρόκειται να ξαναδούμε κυβέρνηση. Εύχομαι ο νέος πρόεδρος να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του, να ξαναβάλει το κόμμα μέσα στην κοινωνία ώστε να συνταχθούμε όλοι στο πλευρό του και να αγωνιστούμε για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας».

© 2009 ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

5 σχόλια:

  1. Αρχόντισσα η Ντόρα! Τίμησε τη λεβεντομάνα Κρήτη ακόμη και στην ήττα της. Αξιοπρέπεια και εντιμότητα.

    Δεν πειράζει Ντόρα! Ανθ' ημών, Γουλιμής. Αυτή ήταν πάντα η Ελλάδα...

    Η Ντόρα δεν τελείωσε. Θα είναι πάντα εκεί, έτοιμη για την Ελλάδα, όταν ο Σαμαράς αποτύχει.

    Κουράγιο Ντόρα μας ψηλή
    ψηλά την κεφαλή σου
    της Κρήτης όλο τη νησί
    θυμήσου ήταν μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι εσεις που καλοπροαίρετα πιστεύω, βλέπετε με συμπάθεια την Ντόρα, κάνετε ένα τρομερό λάθος. Η Ντόρα είναι το ωραίο πρόσωπο ενός εφιάλτη που δεν λέει να τελειώσει, ένα πολιτικό παράσιτο τεραστίων διαστάσεων. Ενα συνδικάτο εγκληματος με χαρακτηριστικά κολομβιανής μαφίας, με στρατευμένους κακοποιούς κυρίως από τα ορεινά χωριά της Κρήτης, με μηχανισμούς πολιτικού εκβιασμού της αγαπημένης μας πατρίδας, με στρατευμένους αχυρανθρώπους προωθημένους σε υψηλές πολιτειακές θέσεις για να προωθούν με την σειρά τους τις εντολές του Μητσοτάκη...Η Ντόρα είναι το ωραίο πρόσωπο ενός πολιτικού καρκίνου..Αν είχατε αντίληψη του φαινομένου, θα ξορκίζατε τον Μητσοτακισμό με τον απήγανο, όπως τον διάβολο...Οι ομοιότητες του Μητσοτάκη με τον Πάμπλο Εσκομπάρ είναι εντυπωσιακές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψάχνοντας και βρίσκοντας,30 Νοεμβρίου 2009 στις 1:07 μ.μ.

    Αν μπείτε στο ιστολόγιο του αριστερού πατριωτικού περιοδικού Ρεσάλτο:

    http//resaltomag.gr

    τα λέει όλα έξω από τα δόντια και χωρίς κομματικές παρωπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τετοια 'λεβεντομαννα' ειναι η Κρητη τετοιες 'πορδολεβεντισες βγαζει' ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΥΣΑΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ (που δεν εφαγαν τα εφιαλτικα της παραμμυθια) ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ,ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΑ ΦΤΥΣΙΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ και παραδεχτηκε οτι εχασε... ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ? ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ Η ΤΟΝ ΑΥΝΑΝ να μας κανει ΝΤΑ ?

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Νεοδημοκράτες υποστηρικτές της Μπακογιάννη ήσαν στενοχωρημένοι κι' αυτό είναι απόλυτα λογικό όταν έχεις χάσει ύστερα από ενάμισυ μήνα εσωτερικής πάλης, αντεγκλήσεων κλπ. Αυτά για τους Νεοδημοκράτες.

    Εγώ πάλι που δεν είμαι Ν.Δ. δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα είχε ο Τσίμας του Mega (που κάποτε ξεκίνησε αλλοιώς, ξέρει αυτός) και το βράδυ της καταμέτρησης των ψήφων ήταν σαν κλαμμένο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.