29/4/09

Στην Ουάσιγκτον θα μεταβεί στις 6- 8 Μαΐου ο Σεργκέι Λαβρόφ

Επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον θα πραγματοποιήσει από τις 6 έως τις 8 Μαΐου ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, όπου θα συμμετάσχει σε συνεδριάσεις στην Νέα Υόρκη σχετικά με την διευθέτηση της σύγκρουσης στην Μέση Ανατολή.
"Ο υπουργός θα μεταβεί την Ουάσιγκτον στις 6-8 Μαΐου όπου θα συνομιλήσει με την Αμερικανή υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, την ηγεσία του Κογκρέσου και με διάφορους πολιτικούς επιστήμονες", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αντρέι Νεστερένκο, κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου.
"Κύριος στόχος της επίσκεψης αυτής είναι η ενίσχυση της θετικής δυναμικής για την επανέναρξη των διμερών σχέσεων μετά από την συνάντηση του Ρώσου πρόεδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ και του Αμερικανού πρόεδρου Μπαράκ Ομπάμα την 1η Απριλίου στο Λονδίνο", υπογράμμισε ο Ρώσος εκπρόσωπος.

Ο κ. Λαβρόφ θα συμμετάσχει σε μία ειδική συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε επίπεδο υπουργών σχετικά με το ζήτημα της διαμάχης στην Μέση Ανατολή καθώς και σε μία συνάντηση του Κουαρτέτου επίσης για την Μέση Ανατολή.
Flash.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.