6/8/08

Άλλη μια μυστικιστική οργάνωση στα πλοκάμια της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ ή το αντίθετο



Μετά τη μασονική στοά της Κωνσταντινούπολης που αναφέρεται στο φάκελο της τρομοκρατικής-φασιστικής οργάνωσης ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ, άλλη μια μυστικιστική οργάνωση εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημεριδας ΖΑΜΑΝ, ο επικεφαλής της οργάνωσης των Σαϊεντολόγων στην Τουρκία είναι ανάμεσα στους κατηγορουμένους της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ. Πρόκειται για τον Τούρκο υπήκοο Ιχσάν Γκιοκτάς (İhsan Göktaş) ο οποίος μέσα στα πλαίσια της δράσης του συναντιόταν με αξιωματικούς εν ενεργεία που είχαν σχέση με την οργάνωση, σε διάφορα σημεία στην Άγκυρα. Οι πληροφορίες για την εμπλοκή του Γκιοκτάς προέρχονται από τηλεφωνικές υποκλοπές που έκανε η τουρκική αστυνομία, το διάστημα που παρακολουθούσε τους υπόπτους.

2 σχόλια:

  1. Ας είμαστε ρεαλιστές , ακόμη και οι Στρατιωτική Ιεραρχία των ΤΕΔ λειτουργεί στα πρότυπα της μασονίας με ιδιαίτερη προτιμηση την γερμανία του Χίτλερ και τις τότε οργανώσεις του στρατού του.
    Το βλέπουμε και στην εξελιξη τους αυτό αν δεν είσαι μέλος της ...οργάνωσης... δεν θα γίνεια ποτέ Διοικητής Στρατιάς και Αρχηγός Στρατού κλπ.
    Πρώτοι οι BASBOUG - KOSANER και ο ΒΟUYOYKANIT γνώριζαν την τρομοκρατική ΕΡΓΚΕΝΕΓΚΟΝ κι ομως δεν έκαναν τίποτε ισά ίσα που το ...πιστό τους όργανο... HURRIET τους κάλυπτε με τον τρόπο της .Η εμπλοκή της
    οργάνωσης των Σαϊεντολόγων στην Τουρκία δεν είναι καθόλου καλό σημάδι για τους στρατηγούς γιατί αυτό σημαίνει πως ενεπλάκησαν άνθρωποι που δεν αγαπούσαν τόσο την χώρα τους όσο κέντρα εξουσίας που ξέρουνε μόνο να υπονομεύουν κράτη .Το φαινόμενο παρατηρείτε και στην χώρα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο γιατί η εν λόγω οργάνωση έχει κέντρο διοίκησης στην Αμερική και δεν αποτελεί αυτόνομο παράρτημα κανένα εθνικό παραμάγαζο , όλοι παίρνουν εντολές και δίνουν αναφορά στην Αμερική.
    Δυστυχώς δεν ξέρουμε που θα φτάσει το θέμα γιατί ο Οκτώμβριος δεν είναι κοντά. Οι στρατηγοί και όσοι είναι πίσω απο αυτούς δεν τα παρατάνε εύκολα... είδομεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δράση μυστικών και μυστικιστικών οργανώσεων αποκτά ιδιαίτερη σημασία όταν εμφανίζεται σε χώρες που δεν έχουν δημοκρατία, όπως η Τουρκία.
    Σε χώρες που έχουν ανοικτές κοινωνίες και ισχύουν οι δημοκρατικές διαδικασίες, η δράση τέτοιων οργανώσεων είτε αδύνατη και όταν εμφανίζονται και δρουν, δεν μπορούν να αποσταθεροποίσουν εύκολα το σύστημα.
    Άρα δημοκρατία, οργανωμένη και ανοιχτή κοινωνία είναι το αντίδοτο σε όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.