28/8/08

Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι δηλώνει ότι το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν


Ο αντιπρόεδρος της ρωσικής Δούμα, Βλαδιμίρ Ζιρινόφσκι, δήλωσε ότι το Ισραήλ πρόκειται να επιτεθεί εναντίον του Ιράν εντός του επομένου διμήνου.
Ο Ζιρινόφσκι υπογράμμισε ότι το Ισραήλ, που θα επιτεθεί στο Ιράν αφού πρώτα λάβει την υποστήριξη των ΗΠΑ, θα καταστρέψει όλες τις βιομηχανικές υποδομές του Ιράν, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση κύματος φυγής προσφύγων από τη βομβαρδισμένη χώρα. Ο Ρώσος πολιτικός τόνισε ότι η Ρωσία θα πρέπει να υπογράψει συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με τις άρτι αναγνωρισθείσες ως ανεξάρτητες χώρες, Νότιο Οσετία και Αμπχαζία και να σχηματίσει μια ζώνη ασφαλείας 50-100 χλμ για να αποτρέψει την είσοδο προσφύγων στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Ο Ζιρινόφσκι υπογράμμισε ότι η Ρωσία προστατεύει τα τελευταία 200 χρόνια τους λαούς του Καυκάσου από τις επιθέσεις των Τούρκων και των Ιρανών, συσχετίζοντας έτσι την κίνηση υποστήριξης στα δυο νέα κράτη του Καυκάσου.

Πηγή:
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=154389&interstitial=true

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Σάββα,

    Θα ήθελα να σε συγχαρώ για το blog που έχεις στήσει και σου εύχομαι οτι επιθυμείς. Κάτι μου θυμίζει αυτο το όνομα στη υπόθεση του ΑΠΟ, κι αν θυμάμαι καλά αύτος τον έπεισε να μιλήσει απο δορυφορικό τηλέφωνο κι έτσι εντοπίστηκαν τα ίχνη του ΑΠΟ. Έσυ τα ξέρεις καλύτερα. Πάντως ο συγκεκριμένος είναι Ρωσοεβραίος στην καταγωγή και συνεργάζεται με την MOSSAD...

    Φιλικά

    Παναγιώτης Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Παναγιώτη
    Έχεις δίκιο, είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Άπο να πάει στη Ρωσία, τον φιλοξένησε και όσο τον φιλοξενούσε στο σπίτι του, βρέθηκε στην Άγκυρα.
    Όσον αφορά την εβραϊκή του καταγωγή, ναι υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται σ' αυτή και στη συνεργασία του με τη Μοσσάντ.
    Σάββας Κ.
    Υ.Γ. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.